Доступність посилання

ТОП новини

Прес-конференцiю Януковича перенесли, він збирає лiдерiв фракцiй – Чепак


Президент України Вiктор Янукович запросив керiвництво парламенту та депутатських фракцiй для обговорення ситуацiї, що склалась у Верховнiй Радi у зв’язку з подiями на ранковому засiданнi, повiдомила агентству «Iнтерфакс-Україна» прес-секретар глави держави Дарія Чепак.

«Президент запросив керiвництво парламенту та фракцiй на 11:30», – сказала вона.

«У зв’язку з цим прес-конференцiю президента перенесено на пiзнiший термiн. Про час i дату буде повiдомлено додатково», – додала Чепак.

На ранковому засiданнi в середу у вiдставку подали голова Верховної Ради Володимир Литвин та заступник голови Верховної Ради Микола Томенко.

Сьогодні біля Українського дому в Києві, де вчора опозиція розпочала акцію на захист української мови, а сьогодні мала відбуватися прес-конференція Президента, сталися сутички між народними депутатами, мітингувальниками і бійцями «Беркута», коли міліціонери відтісняли депутатів від входу до будівлі.

3 липня Верховна Рада голосами 248 депутатських карток ухвалила закон «Про засади державної мовної політики», який розширює сферу застосування російської мови. Опозиція заявляє, що закон був ухвалений із великою кількістю порушень, а, можливо, його ухвалення взагалі сфальсифіковане.
XS
SM
MD
LG