Доступність посилання

ТОП новини

Суд у справі ЄЕСУ перенесли на 23 липня


Слухання переноситься на 23 липня
Слухання переноситься на 23 липня
У зв’язку із відсутністю Юлії Тимошенко в суді Київський районний суд Харкова постановив, що розгляд справи щодо діяльності корпорації «Єдині енергетичні системи України» неможливий, а тому слухання переноситься на 23 липня. Про це повідомляє кореспондент Радіо Свобода.

Прокурор Віктор Лобач, обґрунтовуючи прохання перенести засідання, зазначив, що судмедекспертиза просить додаткового часу для підготовки висновку про стан здоров’я Тимошенко, оскільки не встигла опрацювати великий обсяг медичної документації.

Захист Юлії Тимошенко вважає, що сторона обвинувачення ще 25 червня ввела суд в оману, подаючи клопотання про судмедекспертизу, оскільки в ньому було вказано, що колишній прем’єр перебуває на реабілітації в ЦКЛ №5 Харкова, а не на стаціонарному лікуванні. Сьогодні захист продовжував наполягати на тому, щоб розгляд справи було зупинено до повного одужання Юлії Тимошенко.

Наприкінці червня Київський районний суд Харкова призначив судово-медичну експертизу, щоб з’ясувати, чи може колишня керівниця уряду бути присутньою у суді в справі щодо корпорації ЄЕСУ, якою вона свого часу керувала. Але Тимошенко відмовилася від огляду, і судово-медичні експерти заявили про потребу отримати додатковий час для складення висновків.
XS
SM
MD
LG