Доступність посилання

ТОП новини

Кличко каже, що «УДАР» у Раді не співпрацюватиме з Партією регіонів


Лідер партії «УДАР» Віталій Кличко заявляє, що не розглядає можливості партнерства у новій Верховній Раді з Партією регіонів. Про це він сказав в ефірі «5-го каналу».

«Партія регіонів за останні роки неодноразово показувала своє справжнє обличчя за допомогою тих кроків, які вона робила. Вони не відповідають інтересам людей – скоріше відповідають інтересам фінансово-промислових груп. Тому з партією, яка зруйнувала довіру людей, ми співпрацювати не будемо», – наголосив Кличко.

Щодо того, чи розглядає партія «УДАР» політичну силу Наталії Королевської як союзника, Віталій Кличко зауважив, що досі немає чіткої позиції цієї партії з багатьох питань. «Є гасла, є озвучені проблеми, з якими вона декларує боротьбу. Але декларації і реальна боротьба – це різні речі», – додав політик.

Віталій Кличко також зазначив, що, на його думку, не варто виключати можливості появи у майбутньому парламенті перебіжчиків з однієї фракції до іншої, як це відбувається у Верховній Раді цього скликання. Саме тому, заявив Кличко, в «УДАРі» не так багато відомих імен, адже чимало діючих політиків «уже встигли заробити собі неоднозначну репутацію завдяки звичці до перебіжництва».
XS
SM
MD
LG