Доступність посилання

ТОП новини

Футболіст Шевченко завершує кар’єру в футболі і йде в політику


Український футболіст Андрій Шевченко заявив у п’ятницю, що вирішив завершити кар’єру футболіста і взятися за політику, наводить його слова низка сайтів.

За цими повідомленнями, подробиці того, з якою політичною силою він пов’яже себе, Шевченко збирається зробити в суботу на спеціально скликаній прес-конференції.

Цією заявою, зробленою після матчу між «Динамо» (Київ) і «Говерлою», він також поклав край розмовам про те, що він, заявивши після Євро-2012 про відхід зі збірної України з футболу і завершивши чинний контракт із «Динамо», може чи то підписати новий контракт, чи продовжити кар’єру в одній із країн за кордоном, із яких йому вже надходили пропозиції. Тим часом сам футболіст іще минулого року говорив, що завершить спортивну кар’єру після Євро-2012.

35-річний Андрій Шевченко, Герой України і володар «Золотого м’яча» найкращого футболіста Європи 2004 року, останні три роки грав за київське «Динамо», в якому він уже грав у 1990-і роки. Попереднє десятиліття він виступав за італійський «Мілан» і англійський «Челсі».

У політичному житті Шевченко, утримуючись від прямої агітації за будь-кого й заявляючи, що не бере участі в політичних акціях, усе ж у минулому давав знати про свої симпатії до Партії регіонів, зокрема, на президентських виборах 2004 року говорив, що підтримує Віктора Януковича.
XS
SM
MD
LG