Доступність посилання

ТОП новини

Німецькі лікарі просять для Тимошенко 8 тижнів спокою


Лікарі берлінської клініки «Шаріте» просять забезпечити 8-тижневий період спокою для колишнього прем’єра Юлії Тимошенко, яка проходить курс лікування в харківській лікарні. Про це журналістам повідомив голова клініки Карл Макс Айнгойпль.

Сьогодні вранці німецькі лікарі провели загальний огляд Тимошенко. Вони також взяли участь у спільній із українськими лікарями нараді щодо стану здоров’я колишнього прем’єра.

«Ми наразі звертаємося з дуже наполегливим проханням отримати на термін до восьми тижнів період спокою для проведення ефективного лікування. Ми просимо уникати зараз нових стресових ситуацій, які могли б погіршити вже досягнуті результати лікування», – зазначив німецький медик.

Водночас Айнгойпль відмовився коментувати, чи означає така рекомендація те, що Тимошенко не варто брати участь у судових засіданнях. Він наголосив, що це питання обговорюватиметься із міністром охорони здоров’я Раїсою Богатирьовою та керівництвом пенітенціарної служби.

Загалом, за словами Айнгойпля, від початку лікування Тимошенко у харківській лікарні її стан суттєво покращився.

31 липня харківський суд продовжить розгляд справи про діяльність корпорації «Єдині енергетичні системи України», обвинуваченою у якій є колишній прем’єр Юлія Тимошенко.
XS
SM
MD
LG