Доступність посилання

ТОП новини

У Севастополі заборонили проводити акцію «Україна без Януковича» – опозиція


Об’єднана опозиція заявляє про те, що Апеляційний суд Севастополя заборонив проведення акції «Україна без Януковича». Про це мовиться у повідомленні на сайті «Батьківщини».

«Апеляційний суд Севастополя ухвалив рішення: заборонити встановлювати інформаційні намети. При цьому він послався на Венеціанську комісію, висновки якої в дійсності не є джерелом права в Україні, а також на курортний сезон, під час якого особовий склад міської міліції нібито задіяний на заходах щодо профілактики злочинності в місцях відпочинку», – наголошується в повідомленні.

У «Батьківщині» також інформують, що незадовго до цього рішення суд першої інстанції не побачив підстав для заборони мирної акції, яку планувало організувати місцеве відділення «Батьківщини» у рамках акції «Україна проти Януковича». Однак Ленінська районна державна адміністрація Севастополя, не погодившись із таким рішенням, звернулася до Апеляційного суду і домоглася заборони на проведення заходу.

Акцію «Україна без Януковича» опозиція розпочала незабаром після ухвалення у Верховній Раді закону про засади державної мовної політики.
XS
SM
MD
LG