Доступність посилання

ТОП новини

Генпрокуратура заплатить 400 тисяч гривень за оптимізацію свого сайту


Генеральна прокуратура України уклала угоду вартістю 400 тисяч гривень з підприємством «Веб-формат» на супроводження інтернет-порталу Генпрокуратури та веб-сайтів обласних прокуратур. Про це повідомляє видання «Наші гроші» з посиланням на «Вісник державних закупівель».

Окрім послуг з технічного супроводу існуючого сайту ГПУ, передбачено зокрема створення та впровадження макетів дизайну для регіональних сайтів, розробку модуля «Фотогалерея», а саме – можливість створення фотогалерей та завантаження більше ніж одного файлу, створення навігаційного модуля для сторінки «Державні органи в інтернеті» (реалізація швидкого та зрозумілого навігаційного пошуку необхідного посилання), оптимізацію модуля «Статистика», впровадження нового програвача відео, реалізацію можливості дублювання новин у інші рубрики.

Торги проведено за неконкурентною процедурою закупівлі «в одного учасника», оскільки, як інформує «Вісник державних закупівель», «Веб-формат» надає Генпрокуратурі послуги з супроводження сайту з 2010 року. Зокрема, у 2011 році ця компанія отримала авторські права на комп’ютерну програму Web Logic Publishing, за допомогою якої і розробили сайт прокуратури. Тому відомство посилається на неможливість найму іншого виконавця робіт.

У 2011 році Генпрокуратура замовила «Веб-формату» роботи з модернізації сайту на суму 1,1 мільйона гривень.
XS
SM
MD
LG