Доступність посилання

ТОП новини

У влади «закінчився здоровий глузд» – Олександр Тимошенко


Чоловік колишнього прем’єра Юлії Тимошенко Олександр вважає безпідставними звинувачення його дружини у побитті співробітника пенітенціарної системи. Про це йдеться у його заяві, переданій Радіо Свобода.

«Людині зі здоровим глуздом не зрозуміло, як може маленька тендітна жінка завдати побоїв здоровому мужику, а їх там було троє, які загортали її в простирадло, тримали і скручували руки, щоб вести на обслідування? Яка людина з нормальним глуздом може повірити, що Юлія Тимошенко побила здорову горилу-тюремника чи завдала йому тілесних пошкоджень?» – наголосив він.

«Закінчився здоровий глузд, аргументи відносно визначення своїх маніакальних побоювань щодо життя і здоров’я Віктора Януковича, зрозумілі мотиви щодо нових кримінальних справ. Влада та її опричники в особі Кузьміна, Хорошковського, Льовочкіна під диригенством Януковича, вдаються до нових фальшувань та істерії», – додає він.

Олександр Тимошенко також звернувся до світової спільноти із закликом виступити на захист Юлії Тимошенко. «Закликаю і прошу вас зупинити це безглуздя й захистити лідера опозиції Юлію Тимошенко. Далі може бути пізно!» – йдеться у заяві.

В оприлюдненому сьогодні у газеті «Сегодня» інтерв’ю перший заступник Генпрокурора Ренат Кузьмін повідомив, що проти Тимошенко порушили ще одну справу – за фактом побиття співробітника у слідчому ізоляторі.
XS
SM
MD
LG