Доступність посилання

ТОП новини

Тимошенко погрожувала поставити собі нові синці, а її дочка зірвала процедури – пенітенціарна служба


Тимошенко вже заявляла про наставлені їй синці, фото 27 квітня 2012 року
Тимошенко вже заявляла про наставлені їй синці, фото 27 квітня 2012 року
Державна пенітенціарна служба України підтвердила в п’ятницю, що вела відеозапис під час зустрічі в четвер колишнього Прем’єр-міністра Юлії Тимошенко з її дочкою і захисником Євгенією Тимошенко, про який заявив інший захисник колишнього прем’єра Сергій Власенко.

Працівники служби охорони почали фіксацію подій на відеокамеру з метою уникнення в подальшому перекручування правдивої інформації, наголошено в повідомленні.

Зокрема, однією з причин здійснення відеофіксації подій стала погроза, яка пролунала від Юлії Тимошенко, що вона «наставить собі на руках синці і покаже їх пресі», мовиться в повідомленні.

Також у п’ятницю керівництво Харківського обласного управління пенітенціарної служби назвало брехнею решту заяви Сергія Власенка.

За словами заступника пенітенціарного управління Харківщини Андрія Лапінського, в четвер о 14-й годині до Тимошенко прийшла дочка Євгенія. У засудженої, згідно з графіком медичних процедур, вільний час був до 16:30. У призначений час Юлія Тимошенко не розпочала свої лікувальні процедури, продовжуючи спілкуватися з дочкою Євгенією. Дочка від матері пішла після 20-ї вечора, повідомив Андрій Лапінський.

За його словами, чотири рази пропонувалось дочці вийти з палати, щоб колишній прем’єр могла продовжити лікування. Але Євгенія не реагувала на прохання співробітників пенітенціарної служби – навпаки, поводилася зухвало стосовно правоохоронців, чим змусила розпочати відеозйомку.

«Вона поводилася зухвало, і ми вирішили це відзняти камерою. Якщо триватимуть ці неправдиві виступи, ми це відео покажемо», – пообіцяв заступник начальника обласного управління пенітенціарної служби.

Разом із тим, додав він, працівники не мають відео з компрометувальною поведінкою Євгенії Тимошенко, бо коли розпочалася зйомка, захисник заспокоїлася і поводилася адекватно.

Відповідаючи на запитання журналістів, у чому полягало зухвальство, Андрій Лапінський повідомив: «Євгенія ставила запитання співробітникам, намагалася дізнатися дані наших співробітників і казала, що оприлюднить про них інформацію в інтернеті».

«Стрес скоріше був у наших співробітників, ніж у когось іншого», – сказав посадовець пенітенціарного управління Харківщини.

У п’ятницю ж захисник колишнього прем’єра Сергій Власенко заявляв, що його підзахисна перестала приймати медичні процедури через погіршення здоров’я від стресу, якого вона зазнала у зв’язку з діями працівників пенітенціарної служби під час її зустрічі з дочкою в четвер.
XS
SM
MD
LG