Доступність посилання

ТОП новини

Автор білборда з «бабусею і котом» судиться через бездіяльність ГПУ


Автор білборда з «бабусею і котом» Максим Голосний подав позов до суду через бездіяльність Генеральної прокуратури. Цю інформацію у четвер Радіо Свобода підтвердив сам Максим Голосний, який зараз перебуває у розшуку.

За його словами, через свого представника він подав позовну заяву до Печерського райсуду Києва, «захищаючи свою честь та гідність і не даючи навісити на себе сфабриковані, фіктивні справи».

За інформацією Максима Голосного, який є одним із непровладних кандидатів у народні депутати по виборчому округу в Дніпродзержинську, щодо нього порушена кримінальна справа за розтрату майна на посаді Єлизаветівського селищного голови на суму 4,5 тисяч гривень, яку він сам вважає політично вмотивованою.

Як зазначив Максим Голосний, місяць тому він звернувся із заявою до Генеральної прокуратури України, поскаржившись на порушення під час розслідування цієї справи з боку місцевих правоохоронців, однак Генпрокуратура не відреагувала.

«У своєму зверненні до суду я прошу визнати бездіяльність Генерального прокурора України. Хоча надії на те, що Печерський суд ухвалить об’єктивне рішення практично немає», – зазначив Голосний.

Раніше Максим Голосний повідомив, що його звинувачують у розтраті майна селищної ради, частина якого перебуває у нього на зберіганні, а частина була в опечатаному міліцією кабінеті голови селищної ради.
XS
SM
MD
LG