Доступність посилання

ТОП новини

УДАР ніколи не співпрацюватиме з Партією регіонів – Кличко


Віталій Кличко, архівне фото
Віталій Кличко, архівне фото
Лідер партії УДАР Віталій Кличко запевнив у вівторок, що його партія ніколи не співпрацювала з Партією регіонів і ні в якому разі не вступить у коаліцію з нею чи її сателітами, передає його слова пресова служба УДАРу.

Як сказав Кличко під час перебування на Черкащині, формування коаліції у новому парламенті відбуватиметься навколо ідей та програмних цілей, які у Партії регіонів кардинально відрізняються від позицій УДАРу, бо УДАР є основною альтернативою сьогоднішній владі.

Водночас він наголосив, що у Верховній Раді наступного скликання повинна бути створена демократична більшість, і висловив сподівання, що його партія зможе створити таку демократичну більшість із політичними силами, які прагнуть демократичного шляху розвитку України.

Під час розмов із журналістами на Черкащині Віталій Кличко також знову повторив свої скарги на дії партії «Батьківщина» щодо визначення і підтримки єдиних демократичних кандидатів у мажоритарних округах, які, за його словами, серйозно ускладнюють завдання опозиційних сил провести велику кількість депутатів до парламенту нового скликання.

У вівторок у «Батьківщині» вже заперечували таку критику з боку УДАРу, вперше висловлену ще в понеділок.
XS
SM
MD
LG