Доступність посилання

ТОП новини

Івано-франківське видавництво спростовує причетність до чорного піару


Івано-франкіська друкарня «Місто НВ» відмежувалася від виготовлення поліграфічної продукції, спрямованої проти очорнення кандидатів на народних депутатів.

В оприлюдненій заяві йдеться про те, що на фальшивих агітаційних листівках, плакатах, календарях використовується назва видавництва, однак до їхнього друку воно не причетне.

Ще у серпні друкарня звернулася до прокуратури Івано-Франківська у зв’язку з випуском газети «Свободівець», неправдиво підписаної, нібито вона виготовлена в друкарні «Місто НВ».

У жовтні з’явилися фальшиві листівки з чорним піаром неетичного змісту проти голови обласної ради, кандидата-мажоритарника від «Свободи» Олександра Сича, а також проти кандидатів Олеся Донія (Коломия) і Олега Осуховського (Рівне).

Як повідомили у видавництві, наразі до правоохоронних органів вони не зверталися, враховуючи «сумний досвід серпня».

Заяву ж адресували безпосередньо івано-франківцям, яких переконують, що друкарі «до подібної продукції стосунку не мають» і що «друкарня «Місто НВ» не друкувала і не друкуватиме поліграфічної продукції, спрямованої на очорнення будь-кого з теперішніх кандидатів у народні депутати».

Кореспондент Радіо Свобода став свідком поширення листівок із чорним піаром на Івано-Франківщині.
XS
SM
MD
LG