Доступність посилання

ТОП новини

Міліціонерові, який застрелив школяра на виборчій дільниці, дали 13 років в’язниці


Апеляційний суд Дніпропетровської області відмовив у задоволенні апеляції колишнього дільничного інспектора міліції, який у жовтні 2010 року під час несення служби на одній із виборчих дільниць напідпитку обстріляв підлітків, повідомили сьогодні в прес-службі прокуратури Дніпропетровської області.

Як поінформували в прокуратурі, вироком Синельниківського міськрайонного суду міліціонера засудили за смертельне поранення одного зі школярів до 13 років позбавлення волі. У суді обвинувачений своєї провини не визнав.

«Із зазначеним вироком підсудний не погодився, проте прокуратурою Дніпропетровської області в апеляційному суді доведено, що міра покарання повністю відповідає тяжкості злочину та особі засудженого», – сказано в повідомленні прокуратури.

У жовтні 2010 року в селі Старовишневецьке Синельниківського району на Дніпропетровщині працівник міліції застосовував вогнепальну зброю до підлітків, поранивши одного і застреливши другого. Як стверджували в міліції, юнаки самі спровокували правоохоронця – напали на нього. Жителі села тоді в офіційну версію не повірили і звернулись до високопосадовців із вимогою об’єктивно розслідувати справу, погрожуючи бойкотувати вибори.
XS
SM
MD
LG