Доступність посилання

ТОП новини

У Кривому Розі за підпал офісу Партії регіонів затримали чотирьох юнаків – міліція


У Кривому Розі затримали чотирьох молодиків, які влітку 2012 року скоїли підпал місцевого офісу Партії регіонів. Про це у п’ятницю повідомили в Дніпропетровському обласному управлінні міліції.

За даними з міліції, встановлено, що «затримані планували скоїти підпал офісу ще однієї політичної партії».

Як зазначили в міліції, 6 липня в мережі інтернет з’явився вiдеоролик, у якому невiдомi особи кидають пляшки з легкозаймистою рідиною на двері партійного офісу. Біля від вхідних дверей міліція виявила напис чорною фарбою «За мову».

«За скоєння злочину були затримані четверо мешканців Кривого Рогу віком від 20 до 22 років. Один з них безробітний, другий – студент, третій – офіціант кафе, четвертий – реалізатор однієї із торговельних марок», – йдеться у повідомленні міліції.

За повідомленням, у юнаків вилучили дві вовняні шапки з прорізами для очей, цифрову відеокамеру, три скляні пляшки із запалювальною рідиною.

Водночас речник обласного управління міліції Олексій Щербатов повідомив Радіо Свобода, що прізвища юнаків не оприлюднюються, вони наразі тільки підозрювані. За його даними, зараз молодиків відпустили під підписку про невиїзд.

Раніше у ВО «Свобода» заявили про непричетність членів партії до підпалу офісу Партії регіонів у Кривому Розі й замовний характер справи напередодні виборів.
XS
SM
MD
LG