Доступність посилання

ТОП новини

Тюремники: Луценко відмовився обстежуватися в лікарні


Колишній міністр внутрішніх справ Юрій Луценко відмовився від медичного обстеження на базі Чернігівської обласної клінічної лікарні. Про це повідомляє прес-служба Державної пенітенціарної служби України.

«15 листопада в умовах Менської виправної колонії (№91) комісія лікарів (фахівці управління охорони здоров’я Чернігівської облдержадміністрації, обласної клінічної лікарні та медичної служби управління ДПтС України в Чернігівській області) запропонувала Луценку здійснити на базі Чернігівської обласної клінічної лікарні інструментальне обстеження стану його здоров’я, як це було раніше рекомендовано попередньою комісією лікарів (8 листопада)», – йдеться в повідомленні.

За даними Пенітенціарної служби, Луценко відмовився від такої пропозиції лікарів, заявивши при цьому, що утримається від обстеження, бо хоче погодити це рішення зі своїми захисниками.

Після медогляду колишнього міністра 8 листопада лікарі дійшли висновку, що показань для його лікування поза виправною установою немає.

Водночас дружина і захисник екс-глави МВС Ірина Луценко заявила, що після зазначеного медобстеження лікарі виявили у нього хвороби серця і він хоче лікуватися поза колонією.
XS
SM
MD
LG