Доступність посилання

ТОП новини

«Однодумець Путіна» каже, що не пропагує свої ідеї в державних школах


Луганський політик Владислав Кривобоков підтвердив Радіо Свобода, що проводить конкурс на найкращу символіку Євразійського союзу (прапор, гімн і герб). При цьому він наголосив, що робить це у приватній школі свого імені, а не в загальноосвітніх школах Луганщини.

«Конкурс проводиться в рамках дитячої школи бізнесу Владислава Кривобокова. У цій школі разом з дітьми ми шукаємо вихід зі складної економічної ситуації, в якій опинилася Україна. Одним із виходів ми бачимо Євразійський союз. Я, на жаль, а можливо, і на щастя не є провладним кандидатом. Тому давайте будемо об’єктивними: школу як адмінресурс мені ніхто не надасть», – сказав Владислав Кривобоков.

За словами політика, конкурсом зацікавилося чимало луганський школярів, адже призовий фонд становить 100 тисяч гривень.

«Проводиться конкурс щодо Євросоюзу, а чому не може бути конкурсу щодо Євразійського союзу?», – зазначив Владислав Кривобоков.

У прес-службі Луганського обласного управлінні СБУ розповіли, що офіційної заяви з вимогою перевірити діяльність Владислава Кривобокова до них не надходило. У прес-службі прокуратури області теж про таке звернення нічого не знають.

Раніше на офіційному сайті ВО «Свобода» була розміщена інформація, що ця політична сила «звертається до прокуратури з вимогою пояснити, на якій підставі антидержавна пропаганда поширюється в українських школах». ВО «Свобода» також заявила про вимогу від СБУ «негайно припинити розповсюдження євразійської агітації в державних закладах та притягнути до відповідальності її розповсюджувачів, організаторів, а також тих, хто дозволив проводити цю акцію».

На останній виборах до Верховної Ради Владислав Кривобоков балотувався в одномандатному окрузі №105 (Луганськ) від політичної партії «Народна партія вкладників та соціального захисту». Кандидат посів четверте місце, набравши 7,13%. Свою кампанію Владислав Кривобоков будував на ідеях створення Євразійського союзу і називав себе «однодумцем російського лідера Володимира Путіна».

Владислав Кривобоков також відомий рекламними роликами про інтеграцію України на схід і можливу громадянську війну в Україні.
XS
SM
MD
LG