Доступність посилання

ТОП новини

Суд продовжує розгляд апеляції Луценка


Апеляційний суд Києва сьогодні продовжує розгляд апеляції колишнього міністра внутрішніх справ України Юрія Луценка. Ув’язнений опозиційний політик оскаржує вирок Печерського районного суду Києва у справі про незаконне продовження оперативно-розшукових заходів щодо отруєння колишнього Президента України Віктора Ющенка.

У вівторок Луценко закликав Апеляційний суд Києва скасувати вирок якщо не йому, то принаймні оперативникам, яких засудили разом з ним.

Тим часом, Європейський суд із прав людини повідомив, що його Велика палата, яка виконує також апеляційні функції, відмовилася узяти до перегляду справу колишнього міністра внутрішніх справ України Юрія Луценка, про що просила українська держава.





Коди трансляції:

<iframe frameborder="0" height="360" scrolling="no" src="http://www.radiosvoboda.org/flashembed.aspx?t=t&id=42&w=640&h=360" width="640"></iframe><br />

<object><embed allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always" flashvars="configFilePath=http%3a%2f%2fwww.radiosvoboda.org%2fflashxml%2fInternetTV.aspx%3fid%3d42%26amp%3bmode%3duser&brand=RFE" height="360" src="http://www.radiosvoboda.org/flash_6.9.0.27310.0/MediaPlayer.swfx?cache=" type="application/x-shockwave-flash" width="640" wmode="transparent"></embed></object>
XS
SM
MD
LG