Доступність посилання

ТОП новини

Луценко погодився на медичне дообстеження – пенітенціарна служба


Юрій Луценко, фото з засідання Апеляційного суду Києва 21 листопада 2012 року
Юрій Луценко, фото з засідання Апеляційного суду Києва 21 листопада 2012 року
Державна пенітенціарна служба повідомила, що колишній міністр внутрішніх справ Юрій Луценко надав сьогодні згоду на лабораторне й інструментальне дообстеження стану його здоров’я, як це рекомендувала комісія лікарів під час огляду засудженого 8 листопада.

Це дообстеження планується провести найближчим часом в одній із клінік Чернігова, мовиться в повідомленні.

При цьому пенітенціарна служба нагадала, що раніше Луценко неодноразово відмовлявся від рекомендованого лікарями дообстеження.

Учора пенітенціарії вже заперечували заяву колишнього міністра, що медперсонал Менської виправної колонії № 91 у Чернігівській області, де він відбуває покарання, не надає йому призначеного лікування. Як заявила пенітенціарна служба, Луценко систематично отримує медикаментозне лікування, призначене йому під час комісійного огляду 8 листопада, про що свідчать листки призначення та підписи на них самого Луценка про отримання медпрепаратів.

Юрій Луценко вчора заявляв, що в колонії його «свідомо доводять до інвалідності», бо, за його словами, після медкомісії 8 листопада він «так і не отримав протягом 20 днів жодної пігулки з прописаних».
XS
SM
MD
LG