Доступність посилання

ТОП новини

Двоє депутатів підтверджують, що виходять з «Батьківщини»


Депутати Віталій Немілостівий і Роман Стаднійчук заявляють про свій намір залишити фракцію «Батьківщина». Про це вони заявили на засіданні парламенту, яке депутати від більшості проводять у будівлі комітетів Верховної Ради на вулиці Банковій.

«Поки що я залишаюся членом фракції «Батьківщина», але як тільки відновиться нормальна робота парламенту в залі, я напишу заяву про вихід і стану позафракційним депутатом. Бо я не хочу бути на тому чи іншому боці. Я промисловець і прийшов у Верховну Раду для того, щоб робити закони, які виведуть країну з кризи, які дозволять нам рухатися вперед», – сказав Немілостівий, коли спікер Володимир Рибак надав йому слово.

Роман Стаднійчук також підтвердив рішення вийти з фракції «Батьківщина», щоб мати змогу «конструктивно працювати».

Раніше сьогодні Рибак оголосив про вихід з «Батьківщини» чотирьох депутатів. Крім Немілостівого і Стаднійчука, спікер заявив про вихід Олега Канівця й Ігоря Скосара.

Пізніше лідер фракції «Батьківщина» Арсеній Яценюк назвав оголошення спікера «брехнею». Він продемонстрував заяви, в яких троє депутатів (Немілостівий, Стаднійчук і Скосар) вказували, що мають намір залишатися в «Батьківщині». При цьому Яценюк сказав, що в нього немає інформації щодо виходу Олега Канівця.
XS
SM
MD
LG