Доступність посилання

ТОП новини

Тимошенко привітала звільнення Луценка


На фото 5 липня 2011 року Юрій Луценко був за ґратами, а Юлія Тимошенко на волі
На фото 5 липня 2011 року Юрій Луценко був за ґратами, а Юлія Тимошенко на волі
Колишня прем’єр-міністр, ув’язнена Юлія Тимошенко привітала в понеділок звільнення колишнього міністра внутрішніх справ у її уряді Юрія Луценка.

За словами з її заяви, це звільнення – «велика подія для патріотичної, європейської та демократичної України».

«Я щаслива, що ти повернувся додому, маєш можливість обійняти свою родину. Вони в тебе справжні бійці. Твоя родина так само, як і ти, сильна і віддана Україні. Але більш за все я сподіваюся, що, відновивши здоров’я, ти зможеш посилити боротьбу опозиції за Україну, за справедливість, допоможеш захистити українців», – звернулася Тимошенко до Луценка.

Колишня прем’єр також подякувала «всім, хто боровся та добивався свободи для Юри». «Висловлюю подяку всьому демократичному світові, лідерам та парламентам ЄС, США, Канади, ПАРЄ, ОБСЄ, Ради Європи, українській діаспорі, президентам Пату Коксу і Александру Квасневському та всім-всім за послідовну і самовіддану підтримку демократії та європейських цінностей в Україні; за чітку позицію, спрямовану проти політичних переслідувань, за визволення Юри», – мовиться в заяві, оприлюдненій на сайті партії «Батьківщина».

Юрія Луценка звільнили з ув’язнення в неділю по тому, як президент Віктор Янукович помилував його.
XS
SM
MD
LG