Доступність посилання

ТОП новини

В УПЦ (МП) закликали боротися не з гомосексуалізмом


Речник Української православної церкви (Московського патріархату) отець Георгій Коваленко, коментуючи заклики до боротьби з гей-парадами, закликав сьогодні у своєму «фейсбуці» «боротися не тільки з міфічними, а й із реальними проблемами нашого суспільства».

«Чому ми всі так враз піднімаємося на боротьбу з гей-парадами, а не з пияцтвом, розпустою, розлученнями, абортами, злодійством, лайкою? … Чи не тому, що гомосексуалізм ПОКИ ЩЕ сприймається як збочення, а пияцтво, корупція, розпуста, подружня зрада, розлучення і аборти – як норма серед віруючих і хрещених людей?» – запитує діяч УПЦ (МП).

«Може, варто боротися не тільки проти, а й за – за цнотливість, за родину, за дітей, за виконання заповідей? А як боротися? Починай із себе і навколишніх!» – заявив отець Георгій Коваленко, речник УПЦ (МП).

Останніми днями гострі суперечки викликав планований на суботу, 25 травня, в Києві гей-парад. Сьогодні Окружний адміністративний суд Києва задовольнив позовні вимоги Київської міської держадміністрації і заборонив цього дня в центрі міста будь-які заходи, що не передбачені офіційною програмою святкування Дня Києва, серед них і цей гей-парад.
XS
SM
MD
LG