Доступність посилання

ТОП новини

На довиборах до Дніпропетровської міськради перемогла регіоналка


На довиборах до Дніпропетровської міської ради, які відбулись цієї неділі, перемогла представниця Партії регіонів. Про це повідомили в міській територіальній виборчій комісії.

За офіційними даними, регіоналка Оксана Гололобова набрала майже 71%. Єдиний кандидат від опозиції – голова обласної організації «Студентська Свобода» Кирило Дороленко – посів друге місце, набравши 10,8% голосів.
Явка виборців склала близько 23%.

Водночас в опозиції заявили, що перемога висуванки від Партії регіонів стала можливою завдяки застосуванню адміністративного ресурсу. Крім того, за даними з ВО «Свобода», неподалік входу до кожної виборчої комісії в день виборів перебувало кілька десятків молодих людей спортивної статури, які створювали «психологічний тиск». Також спостерігачі від опозиції зафіксували випадок вкидання бюлетенів та видачу бюлетенів виборцям без перевірки місця реєстрації.

У неділю в Дніпропетровську відбувались довибори до Дніпропетровської міської ради. На одне місце депутата претендувало 16 осіб, усі – висуванці політичних партій. Основними претендентами на депутатський мандат були член ВО «Свобода», студент Кирило Дороленко і член Партії регіонів, аспірантка Оксана Гололобова.
XS
SM
MD
LG