Доступність посилання

ТОП новини

Пекарня з печивом для собак набуває популярності у Словенії


 Пекарня з печивом для собак відкрилася в словенському місті Маріборі
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:02:10 0:00

Пекарня з печивом для собак відкрилася в словенському місті Маріборі

Крамниця, яка спеціалізується на виготовленому вручну печиві на всі смаки чотириногих відвідувачів стає дедалі популярнішою серед шанувальників тварин у словенському місті Маріборі. Тут продають печиво, торти і пироги за спеціальними рецептами і особливих форм.

Ідея відкрити таку крамницю народилася у випускниці журналістики, 25-річної Насті Верднік, яка, отримавши диплом, не змогла знайти роботу за фахом.

В інтерв’ю агентству Reuters дівчина розповіла: «Якось, у ті часи, коли я ходила до бюро працевлаштування і не мала ніякого доходу, в мене несподівано виникла ця ідея, і я вирішила спекти печиво для собак моїх друзів, вони зраділи цьому, а відтак народилася ідея – перетворити любов до тварин на невеликий бізнес».

Крамниця «Гав-Гав», розташована на околиці популярного для власників собак парку Марібора, в даний час продає близько 5 кілограмів печива щодня.

Вироби мають різну форму і відрізняються на смак. Їх наповнюють різними сортами м’яса та риби. Є й «вегетаріанське» печиво без таких наповнювачів, яке також популярне серед власників чотириногих.

Пекарня для собак є першою у Словенії, вона поволі набуває популярності і в сусідів із Хорватії, які охоче приїжджають за покупками.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG