Доступність посилання

ТОП новини

В Івано-Франківську нема барикад, але залишились два намети перед ОДА


Площу перед Івано-Франківською ОДА, звільнену від барикад, сьогодні прибирали комунальники. Як повідомляє кореспондент Радіо Свобода, вони вивозили сміття, чистили територію від льоду і мили плитку перед входом у приміщення адмінбудинку, прибирали і всередині будівлі.

Як повідомили у штабі національного спротиву, до розбирання барикад у ніч з 16 на 17 лютого вони не мали відношення, це зробили комунальники.

Наразі перед адмінбудинком залишилися два великі намети – «Народної самооборони» і штабу національного спротиву, обкладені своєрідною барикадою з будівельних піддонів і мішків.

За словами виконувача обов’язків керівника Івано-Франківського штабу самооборони майдану Тараса Бородача, «протестні акції в Україні не закінчилися, ніхто з Майдану не йде, самооборона залишила за собою форпост до закінчення протестних акцій».

Як повідомили у прес-службі голови ОДА, завтра очікують, що Василь Чуднов повернеться у свій кабінет і продовжить роботу у звичному режимі.

Івано-Франківську облдержадміністрацію мітингувальники захопили 25 січня, а у ніч на 16 лютого майданівці залишили приміщення.
XS
SM
MD
LG