Доступність посилання

ТОП новини

Гройсман тимчасово виконує обов’язки прем’єра – розпорядження уряду


Віце-прем’єр-міністр, міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Володимир Гройсман
Віце-прем’єр-міністр, міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Володимир Гройсман

Виконання повноважень прем’єр-міністра тимчасово покладено на віце-прем’єр-міністра, міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Володимира Гройсмана.

Таке розпорядження від 24 липня за підписом прем’єр-міністра Арсенія Яценюка оприлюднене на сайті уряду.

«У зв’язку із заявою прем’єр-міністра України Яценюка Арсенія Петровича про відставку покласти тимчасово виконання повноважень прем’єр-міністра на віце-прем’єр-міністра – міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Гройсмана Володимира Борисовича», – ідеться в документі.

Президент України Петро Порошенко сподівається, що Кабінет міністрів України продовжить свою роботу. Про це глава держави написав в офіційному листі до голови Верховної Ради Олександра Турчинова з приводу заяви прем’єр-міністра Арсенія Яценюка про відставку. Президент наголошує, що розпад коаліції у Верховній Раді не є правовою підставою для відставки уряду.

У четвер прем’єр-міністр Арсеній Яценюк заявив у Верховній Раді, що подає у відставку – за його словами, у зв’язку з розпадом коаліції і блокуванням урядових ініціатив.

XS
SM
MD
LG