Доступність посилання

ТОП новини

Чоловіка Тетяни Чорновол убив снайпер – боєць «Азова»


Тетяна Чорновол
Тетяна Чорновол

Чоловік громадської активістки Тетяни Чорновол Микола Березовий загинув внаслідок снайперського обстрілу, під який при спробі звільнення Іловайська на Донеччині у неділю вранці потрапила чота батальйону «Азов». Про це у своєму «Фейсбуці» повідомив один із добровольців цього батальйону Микола Ляхович.

«Спочатку був поранений гранатометник Андрій Дрьомін з Тернополя (позивний «Світляк»). Микола Березовий кинувся на допомогу «Світляку» і теж отримав кулю в ногу», – розповів він.

«Поки ми вийшли з-під обстрілу з пораненими і поки приїхала медична допомога, Микола Березовий помер. Крупним калібром йому розірвало артерію на нозі в районі паху і навіть джгут не зміг зупинити кров», – повідомив Микола Ляхович.

Раніше радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко повідомив, що у неділю вранці під Іловайськом загинули двоє бійців батальйону «Азов», зокрема й Микола Березовий.

Співчуття у зв'язку з загибеллю Миколи Березового вже висловили президент України Петро Порошенко, а також зокрема колишній президент Грузії Міхеїл Саакашвілі.

XS
SM
MD
LG