Доступність посилання

ТОП новини

Путін каже, що домовився з Порошенком щодо десантників


Президент Росії Володимир Путін заявляє, що з президентом України Петром Порошенком досягнуто домовленості про передачу російських десантників, затриманих на території України. Про це Путін сказав на молодіжному форумі «Селігер».

«Ми з Петром Олексійовичем Порошенком про це говорили, й він запевнив мене в тому, що російських військовослужбовців буде передано Росії так само, як ми передавали і передаємо дотепер військовослужбовців української армії», – зазначив президент Росії.

Він також заявив, що на російській території неодноразово опинялися українські військові. «Один раз 450 осіб вийшло, іншим разом – ще 60, ось зовсім недавно – ще 60, і багато – зі зброєю. Були випадки, коли вони виходили на нашу територію й говорили, що вони заблукали просто на бронетехніці та зі зброєю», – додав Путін.

«Я серйозно вірю, що вони заблукали, тому що там немає маркування кордону», – сказав російський президент.

25 серпня на Донеччині українські військові затримали 10 російських десантників із документами та зброєю. Самі вони у відеосвідченнях розповіли, нібито не знали, що їх відправили в Україну. За фактом вторгнення російських військових в Україну відкрито кримінальне провадження.

Затримані на Донбасі десантники Росії розповіли, що робили в Україні
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:02:08 0:00

XS
SM
MD
LG