Доступність посилання

ТОП новини

Нідерланди задоволені роллю України в розслідуванні авіакатастрофи «Боїнга-777» − Кундерс


Нідерланди задоволені роллю України в розслідуванні авіакатастрофи малайзійського «Боїнга-777». Про це заявив міністр закордонних справ Королівства Нідерланди Берт Кундерс. Міністр наголосив на тому, що Нідерланди весь цей час дуже тісно співпрацювали з українським урядом.

«Ми раді, що розслідування проводяться, і сподіваємось, що винні будуть покарані, і те, що команда дослідників проводить свою роботу професійно і на найвищому рівні», − сказав Кундерс.

В той же час глава зовнішньополітичного відомства зазначив, що лише після отримання кінцевих результатів розслідування Нідерланди зможуть перейти до юридичної оцінки даної ситуації. Сьогодні з Харкова до Нідерландів відбув транспортний літак з 5 контейнерами з біологічними останками тіл загиблих пасажирів авіарейсу МН-17, збитого терористами влітку над Донецькою областю. 17 липня у небі над Донецькою областю підтримувані Росією бойовики збили літак «Боїнг-777» компанії Malaysia Airlines, який виконував рейс Амстердам - Куала-Лумпур. Літак було збито із зенітно-ракетного комплексу «Бук». Усі 298 осіб, які перебували на борту, загинули.

XS
SM
MD
LG