Доступність посилання

ТОП новини

Радник Авакова вимагає пояснень від Януковича-молодшого


Радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко
Радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко

Радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко відкидає звинувачення у брехні з боку Олександра Януковича – сина колишнього президента України, який нині в Росії переховується від слідства.

«Якщо Саша Янукович вважає, що він непричетний до злочинів проти учасників Революції Гідності, хай розповість, що він робив в останні дні перед розстрілом демонстрантів, кому телефонував, про що говорив, які давав указівки. Навіщо він, майже щодня з’являючись в МВС, не вилізав із кабінету Захарченка і фактично керував з його кабінету всією боротьбою проти Майдану», – написав Геращенко у Facebook.

За словами радника Авакова, «залишилися свідки того, як і хто в останні тижні режиму Януковича фактично керував силовими структурами і які віддавав команди – це був Олександр Янукович, який дуже хотів зберегти владу собі й татові».

Увечері 18 листопада українські ЗМІ без жодних посилань поширили заяву нібито від імені Олександра Януковича, в якій син колишнього президента назвав брехнею заяву радника очільника МВС Антона Геращенка про його причетність до розстрілів людей на Майдані в лютому 2014 року.

Перед тим Геращенко заявив, що Російська Федерація не видає Україні осіб, яких підозрюють у злочинах проти активістів Євромайдану.

XS
SM
MD
LG