Доступність посилання

ТОП новини

В уряді не потрібні іноземці, у нас є мільйони своїх хлопців і дівчат – Ляшко


Я достатньо компетентний, щоб очолити МВС - Ляшко
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:00:58 0:00

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко у коментарі Радіо Свобода заявив, що не схвалює ініціативу президента України Петра Порошенка залучити іноземців до керівних посад у державі.

«Сьогодні молодь взагалі ніякої зарплати не має, люди з дипломами про вищу освіту на базарах стоять торгують. А нам іноземців, кажуть, давайте в уряд. Я думаю, що треба протерти очі і своїх побачити – мільйони своїх хлопців і дівчат», – додає політик.

Окрім того, Ляшко пропонує пропонувати молодим людям роботу в правоохоронних органах. Таку ініціативу він вбачає необхідною, щоб реформувати Міністерство внутрішніх справ. За словами Ляшка, він достатньо компетентний, щоб замінити Арсена Авакова на посаді міністра внутрішніх справ України і повністю очистити систему зсередини.

За словами Ляшка, «мають бути суцільно, до одного звільнені ДАІ, управління внутрішньої безпеки і інші».

«Міністерство внутрішніх справ потребує сьогодні радикального реформування. За минулі 8 місяців, що це міністерство очолює Аваков, фактично, ніяких радикальних змін не відбулося. Зокрема, (потрібно – ред.) скорочення чисельності працівників міліції, люстрація, звільнення всіх тих, хто служив при банді Януковича, набір абсолютно нових людей», – говорить політик.

У Радикальній партії пропонують парламентській коаліції призначити Олега Ляшка на посаду першого віце-прем’єр-міністра або міністра внутрішніх справ України.

XS
SM
MD
LG