Доступність посилання

ТОП новини

МВС: на Луганщині внаслідок обстрілів 1 січня загинуло двоє цивільних


Наслідки обстрілу на Донбасі, архівне фото
Наслідки обстрілу на Донбасі, архівне фото

За минулу добу внаслідок обстрілу селища Чорнухине Луганської області загинуло двоє мирних жителів, отримав поранення один військовий. Про це повідомляє прес-служба Луганської області.

«1 січня о 06:30 зі сторони міста Первомайськ, підконтрольного «ЛНР», бойовики з артилерії обстріляли селище Чорнухине, внаслідок чого були смертельно травмовані місцеві мешканці 1956 і 1979 років народження та був поранений військовослужбовець ЗСУ 1973 року народження», – йдеться у повідомленні.

Учора голова Луганської обласної державної адміністрації Геннадій Москаль повідомив, що внаслідок обстрілу сепаратистів у селищі Чорнухине Попаснянського району о 6:30 1 січня загинув один мирний житель, ще двоє були поранені.

Крім того, за його словами, двоє дітей поранені через обстріл бойовиками Золотого Луганської області 1 січня.

Від 9 грудня 2014 року на Донбасі був оголошений черговий «режим тиші», проте обстріли відбуваються і надалі. Українські силовики і проросійські бойовики звинувачують одне одного у порушенні перемир’я.

За даними ООН, станом на 30 грудня 2014 року на сході України за останні вісім місяців загинула 4771 людина, кількість поранених становить 10360 людей.

XS
SM
MD
LG