Доступність посилання

ТОП новини

Цаплієнко: загострення ситуації в зоні АТО – пошук слабкого місця української армії


 Донецький аеропорт, 15 січня 2015 року
Донецький аеропорт, 15 січня 2015 року

Нинішнє загострення конфлікту на Донбасі – це випробовування української армії, вважає журналіст Андрій Цаплієнко, який нещодавно повернувся з зони АТО.

За його словами, зараз ні у сепаратистів, ні в українських військових недостатньо сил для наступу. Ескалацію конфлікту він характеризує, як пошук слабкого місця в обороні українських силовиків.

«Те, що зараз робиться, на мій погляд, це фактично випробовування українських військових і пошуки слабкого місця. І це слабке місце буде знайдено і якщо воно буде знайдено, буде застосована регулярна російська армія, яка перебуває у прикордонних регіонах. Там сил достатньо», – зазначив Цаплієнко

У Генеральному штабі Збройних сил України повідомили, що ситуація в Донецькому аеропорту перебуває під контролем сил АТО. За останні дні значно почастішали обстріли українських позицій з боку проросійських бойовиків. Крім того, спостерігається загострення конфлікту по всій лінії розмежування зони АТО. Інтенсивні бої ведуться за Донецький аеропорт та прилеглу територію.

XS
SM
MD
LG