Доступність посилання

ТОП новини

У районі Донецького аеропорту бойові дії не припиняються – штаб АТО


Донецький аеропорт, 15 січня
Донецький аеропорт, 15 січня

У районі Донецького аеропорту бойові дії не припиняються. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

«Противник чинить опір, але наші захисники виконують поставлені завдання. Незаконні збройні формування не припиняють обстріли позицій українських військ навколо летовища – поблизу населених пунктів Тоненьке, Піски, Авдіївка. Так, сьогодні вогонь артилерії та реактивних систем залпового вогню по Тоненькому відкривався 10 разів. Артилерія Збройних Сил веде вогонь у відповідь. О 15.00 відбулось бойове зіткнення з бойовиками в районі Мар’їнки», – йдеться у повідомлені.

За даними штабу, на Луганщині в районі 29 та 31 блокпостів ситуація суттєво не змінилась. Бойовики обстрілюють українських військових поблизу блокпостів з мінометів, артилерії та систем залпового вогню «Град».

Сьогодні відновились активні обстріли бойовиками наших позицій в районі Маріуполя. Вісім разів вогню з мінометів, артилерії, танків та «Градів» було піддано укріплені пункти українців поблизу Гнутово.

Поблизу населених пунктів Чермалик і Талаківка бойовики відкривали вогонь по українським військовим із стрілецької зброї, а поблизу Павлополя та Первомайська – з мінометів.

Загалом за добу бойовики здійснили 72 обстріли позицій сил АТО.

Минулого тижня почалися активні обстріли позицій українських військових в Донецькому аеропорту. Бойовики на своїх сайтах заявляли про захоплення летовища, однак цю інформацію неодноразово спростовували в штабі АТО.

XS
SM
MD
LG