Доступність посилання

ТОП новини

Харків’янам вистачить сили прибити недоумків, які насміляться принести до міста війну – Аваков


Харків’янам «вистачило глузду минулого березня поставити бойовиків на місце», тож «вистачить сили ще раз прибити на підступах тих недоумків, хто насмілиться принести війну до нашого міста», заявив у неділю міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, додавши, що він це говорить як харків’янин.

За його словами, Харків – «українське, цивілізоване й розумне місто», і воно бачить приклад «нещасного, спорожнілого і спустошеного Донецька, який опинився в руках банд і бандерлога Захарченка, хероя російського світу».

Так міністр прокоментував заяву ватажка угруповання «ДНР» Олександра Захарченка, що в разі «недотримання» київською владою мінських домовленостей сепаратисти «відіб’ють» Маріуполь і «візьмуть» Харків.

«А Донецьк, дасть Бог, відбудуємо і очистимо його від мін, захарченків та іншої наволочі», – додав Аваков у фейсбуці.

Захарченко, який виступив зі своєю заявою на сепаратистських сайтах, також твердив, що взяття Харкова в будь-якому разі відбудеться, бо в цьому місті, мовляв, перебуває багато людей, які хочуть «звільнення від окупантів». «Нас там чекають люди. У нас там багато своїх. Коли буде потрібно, вони візьмуть зброю і будуть убивати фашистів», – сказав ватажок донецьких сепаратистів.

XS
SM
MD
LG