Доступність посилання

ТОП новини

З пошкодженої обстрілами лікарні в Щасті евакуювали пацієнтів – Москаль


Геннадій Москаль
Геннадій Москаль

На Луганщині з пошкодженої обстрілами лікарні в місті Щастя евакуювали пацієнтів, повідомляє прес-служба голови Луганської облдержадміністрації Геннадія Москаля.

Унаслідок одного з останніх обстрілів міста Щастя було пошкоджено міську лікарню — мінометні міни вибухнули в дворі, зруйнувавши автомобіль «швидкої допомоги». Водночас в Луганській ОДА не уточнюють, коли стався обстріл.

«Частину людей евакуювали в Новоайдарську районну лікарню, частину — в Петрівку, Сєвєродонецьк та Лисичанськ, а військовослужбовців відправили у військовий госпіталь у Сватові. Кілька відділень лікарні продовжують приймати хворих — терапія функціонує в режимі денного стаціонару», – зазначає Москаль.

Сепаратисти на своїх сайтах цю інформацію не коментують.

Президент Петро Порошенко доручив силам, задіяним в АТО, припинити вогонь з опівночі 15 лютого, що передбачено мінськими домовленостями.

За даними штабу АТО, за минулу ніч бойовики обстріляли позиції українських військових 112 разів, проте інтенсивність обстрілівна донецькому та луганськомунапрямках дещо зменшилась, найскладнішу ситуацію фіксують в районі Дебальцева.

XS
SM
MD
LG