Доступність посилання

ТОП новини

Суд обирає запобіжний захід для Єфремова


Олександр Єфремов
Олександр Єфремов

Печерський районний суд обрає запобіжний захід для колишнього голови фракції Партії регіонів Олександра Єфремова.

Прокуратура просить суд застосувати до екс-голови фракції Партії регіонів Олександра Єфремова арешт з визначенням застави в розмірі близько 3 мільйонів гривень, повідомила керівник прес-служби столичної прокуратури Алена Яхно на своїй сторінці в Facebook.

Раніше, 14 лютого, Генеральна прокуратура затримала Єфремова. Його підозрюють у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених частиною 2 статті 364 та частиною 2 статті 366 Кримінального Кодексу України − «зловживання службовим становищем за обтяжливих обставин» та «службове підроблення».

Після арешту Єфремова Партія регіонів оприлюднила заяву з вимогою «звільнення екс-голови фракції Партії регіонів Олександра Єфремова, припинення тиску на інших лідерів опозиційних сил».

Сам Єфремов в оприлюдненій заяві заявив, що влада обрала його «жертвою», а свій арешт він вважає «політичним переслідуванням» нової влади.

Раніше Генеральна прокуратура за запитом уповноваженого президента з мирного врегулювання конфлікту на Донбасі Ірини Геращенко розпочала перевірку щодо причетності депутата Наталії Королевської та екс-регіонала Олександра Єфремова до фінансування бойовиків на Донбасі. Сьогодні генпрокурор Віктор Шокін зазначив, що причетність Єфремова до сепаратизму перевіряється.

XS
SM
MD
LG