Доступність посилання

ТОП новини

Путін після заяви ФСБ Росії щодо Криму: Україна переходить до терору


Володимир Путін
Володимир Путін

Президент Росії Володимир Путін заявляє, що Україна не шукає шляхів переговорів, а переходить до терору.

Він назвав тривожним твердження ФСБ Росії про підготовку Україною «теракту у Криму» і заявив, що проводити саміт у «нормандському форматі» за таких умов безглуздо.

За його словами, після заяви Федеральної служби безпеки про попередження «теракту» в анексованому Криму російська влада посилить заходи безпеки.

«Ми, звичайно, зробимо все, щоб забезпечити безпеку об’єктів інфраструктури, громадян. Уживемо додаткових заходів щодо забезпечення безпеки, причому це будуть серйозні додаткові заходи», – сказав він.

«З російського боку є втрати, вбиті двоє військовослужбовців. Безумовно, цього ми не подаруємо», – додав Путін.

Раніше сьогодні Федеральна служба безпеки Росії заявила, що запобігла скоєнню в анексованому Криму терактів на «критично важливих елементах інфраструктури і життєзабезпечення півострова». У російському відомстві заявили, що готувала напади українська розвідка.

В ефірі Радіо Свобода речник Генерального штабу Збройних сил України Владислав Селезньов назвав заяву ФСБ Росії провокацією. Секретар РНБО Олександр Турчинов назвав заяву ФСБ Росії щодо запобігання «терактам» у Криму елементом гібридної війни проти України.

Напередодні у МЗС Росії заявили, що Москва готова взяти участь у саміті «нормандської четвірки» на полях саміту «Групи двадцяти» у вересні.

XS
SM
MD
LG