Доступність посилання

ТОП новини

Аваков наполягає на запровадженні «повного карантину» в Україні


Арсен Аваков, міністр внутрішніх справ України, під час засідання Верховної Ради
Арсен Аваков, міністр внутрішніх справ України, під час засідання Верховної Ради

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявляє про намір влади посилити обмежувальні заходи у зв’язку з поширенням коронавірусної інфекції COVID-19 і наполягає на запровадженні «тотального карантину». Про це міністр написав 21 березня у фейсбуці.

«У країні вже запроваджені обмежувальні заходи. Вони будуть значно жорсткішими найближчими днями… Потрібно виграти час, щоб зараз не піддавалися хвороби якомога більше українців. Кожен день не позамежної напруги нашої перехідної, кульгавої медичної системи – важливий! І тому – тотальний повний карантин – моя позиція, про яку хочу просити кожного з вас і буду наполягати на ньому, згідно з моїми повноваженнями в органах влади. На даний момент у країні мають працювати тільки критично необхідні суб’єкти господарювання, незалежно від форм власності!» – вважає Аваков.

«Людям не виходити з дому, крім крайньої необхідності – це повинно стати жорстким правилом у найближчі дні! Заради тисяч і тисяч життів!» – закликає міністр внутрішніх справ.

З 17 березня в Україні діють карантинні заходи через поширення коронавірусної хвороби COVID-19: заборонено роботу закладів розваг та громадського харчування (окрім приготування їжі на винос), обмежено рух транспорту. Працюють магазини продуктів та побутових товарів, а також аптеки.

ВИБРАНЕ ВІДЕО

XS
SM
MD
LG