Доступність посилання

ТОП новини

Дніпропетровці збираються влаштувати антиурядовий Майдан


У Дніпропетровську в вівторок увечері відбулась антиурядова акція протесту. На центральній площі міста з антиурядовими гаслами зібралися прихильники кількох політичних партій – «Фронт змін», ВО «Батьківщина», «Велика Україна», – а також низки громадських організацій – «Незалежна профспілка підприємців», «Земля і воля», «Самозахист підприємців», «Вільний край», «Союз робітників» тощо, повідомляє кореспондентка Радіо Свобода.

Акція була спрямована проти підвищення комунальних тарифів та цін на товари масового вжитку, проти зняття мораторію на продаж землі, проти прийняття ухвалення Житлового і Трудового кодексів України та пенсійної реформи.

«Невдоволення українців соціальною та економічною політикою уряду Миколи Азарова досягло точки кипіння. У людей більше немає сил терпіти постійне підвищення цін на продукти харчування, медикаменти, комунальні послуги, пально-мастильні матеріали. Мітинги протесту триватимуть доти, доки влада не почує людей і не піде їм назустріч», – заявили учасники.

Як зазначено у резолюції мітингу, влада має відреагувати на вимоги протестувальників до 22 квітня. В іншому разі активісти збираються організувати безстрокову протестну акцію на майдані Незалежності в Києві. На їхнє переконання, мітинги підприємців, які проходили восени 2010 року на Майдані в Києві, показали, що у людей є шанс через акції громадянської непокори достукатись до влади.
XS
SM
MD
LG