Доступність посилання

ТОП новини

Представник МВФ виступив із заявою, що оприлюднені обвинувачення української прокуратури щодо колишнього заступника голови Нацбанку України Володимира Бондаря


Представник МВФ виступив із заявою, що оприлюднені обвинувачення української прокуратури щодо колишнього заступника голови Нацбанку України Володимира Бондаря стосуються операцій, які ретельно контролювалися фондом, і МВФ не бачить підстав зараз переглядати результати проведених аудитів

Про це мовиться у опублікованому 12 квітня листі директора департаменту внутрішніх відносин МВФ Томаса Доусона головному редакторові впливової британської газети Financial Times.

Не можна стверджувати, що "неясно", куди поділися "більшість" з 700 млн. доларів резервів центрального банку, пише Т.Доусон. "Насправді, як ясно видно з аудитів, позиції були ретельно розписані, і Нацбанк України отримав усі фінансові надходження, які повинен був отримати - пише представник МВФ.

Т.Доусон стверджує, що "не було виявлено ніяких випадків зловживань фондами", про що сказано в статті. До того ж, з 1998 року Нацбанк України встановив процедури, які виключають подібні транзакції, включаючи щоквартальне проведення і публікацію результатів аудиту.
XS
SM
MD
LG