Доступність посилання

ТОП новини

Народний депутат України Григорій Омельченко звертається до голови Верховної Ради Івана Плюща з проханням у четвер, 19 квітня, поставити на голосування про включення питання імпічменту


Народний депутат України Григорій Омельченко звертається до голови Верховної Ради Івана Плюща з проханням у четвер, 19 квітня, поставити на голосування про включення до порядку денного питання про початок процедури імпічменту президента

Виступаючи на пленарному засіданні парламенту в середу, Г. Омельченко звернувся до І.Плюща зі словами: "Не хочеться вас обвинувачувати у подвійних стандартах, подвійній моралі і вибірковому прийнятті рішень". При цьому він пояснив, що вже більше півроку у парламенті зареєстровані матеріали про початок процедури імпічменту.

Член парламентського комітету з питань боротьби з організованою злочинністю і корупцією Г. Омельченко нагадав, що у вівторок він попросив керівника парламенту поставити це питання на голосування. Ця вимога є його конституційним правом, відзначив він.

Депутат заявив, що якщо питання про початок процедури імпічменту не буде поставлене на голосування про включення до порядку денного, то він буде "офіційно обвинувачувати" І.Плюща в "приховуванні злочинної діяльності президента Кучми".
XS
SM
MD
LG