Доступність посилання

ТОП новини

Похорон журналіста, керівника телерадіокомпанії "ТОР" Ігоря АЛЕКСАНДРОВА відбудуться 9 липня в Слов'янську Донецької області


Похорон журналіста, керівника телерадіокомпанії "ТОР" Ігоря АЛЕКСАНДРОВА відбудуться 9 липня в Слов'янську Донецької області

Як повідомляв УНІАН, сьогодні вранці у лікарні у Слов’янську помер Ігор АЛЕКСАНДРОВ.

Замах на директора ТРК "ТОР" Ігоря АЛЕКСАНДРОВА було скоєно вранці 3 липня біля входу в офіс телекомпанії. І.АЛЕКСАНДРОВА з важкою черепно-мозковою травмою було доставлено у Центральну міську лікарню, де його прооперували.

Його стан був вкрай складним, він перебував у глибокій комі.

У 1998 проти І.АЛЕКСАНДРОВА порушувалася кримінальна справа за фактом образи честі та гідності народного депутата Олега ЛЕЩИНСЬКОГО, якого журналіст назвав "горілчаним королем", а його бізнес - таким, що несе горе родинам. Рішенням міського суду І.АЛЕКСАНДРОВА було позбавлено права займатися журналістською діяльністю впродовж 5 років. У 2000 році справу було закрито через відкликання скарги депутата.

І.АЛЕКСАНДРОВ наполягав на анулюванні першого вироку суду і хотів, щоб справу закрили за відсутністю складу злочину, визнали помилку прокуратури і відшкодували моральні збитки. Наразі справа І.АЛЕКСАНДРОВА перебуває на розгляді у Європейському суді з прав людини.
XS
SM
MD
LG