Доступність посилання

ТОП новини

Колишній майор служби охорони Президента України Микола МЕЛЬНИЧЕНКО готовий свідчити в суді про факти корупції в Україні


Колишній майор служби охорони Президента України Микола МЕЛЬНИЧЕНКО готовий свідчити в суді про факти корупції в Україні

Про це повідомив народний депутат Віктор ШИШКІН, який спілкувався учора з М.МЕЛЬНИЧЕНКОМ під час прес-конференції у Національному прес-клубі Вашингтона. Про це В.ШИШКІН учора ж повідомив у прямому ефірі радіостанції «Свобода».

За його словами, М.МЕЛЬНИЧЕНКО також готовий свідчити щодо фактів незаконної торгівлі зброєю та відмивання «брудних грошей» українськими посадовцями. За словами В.ШИШКІНА, питання про країну, де саме свідчитиме М.МЕЛЬНИЧЕНКО, залишається відкритим.

Депутат навів слова М.МЕЛЬНИЧЕНКА щодо обізнаності Президента України Леоніда КУЧМИ про долю журналіста Георгія ГОНГАДЗЕ: «Коли українське суспільство ще не знало, чи знищено Г.ГОНГАДЗЕ, чи він просто зник, то Л.КУЧМА вже знав, що Г.ГОНГАДЗЕ уже немає в живих».

М.МЕЛЬНИЧЕНКО підтвердив, що він готовий співпрацювати з іншими країнами, але через українські органи, зокрема парламентську Тимчасову спеціальну комісію з розслідування справи Г.ГОНГАДЗЕ. Якщо «менталітет правоохоронних органів не буде змінено», то М.МЕЛЬНИЧЕНКО співпрацюватиме з правоохоронними органами інших держав, констатував Віктор ШИШКІН.
XS
SM
MD
LG