Доступність посилання

ТОП новини

Валерій Івасюк пропонує сенсацію


Валерій Івасюк пропонує сенсацію

В інтерв’ю інтернет-газеті «Українська правда» колишній народний депутат, експерт спеціальної комісії Верховної Ради з розслідування обставин зникнення Георгія Гонгадзе Валерій Івасюк заявив, що, за його даними, в Росії розроблено спецоперацію, в перебігу якої планується вбити народного депутата України, члена делегації Верховної Ради в Парламентській Асамблеї Ради Європи Сергія Головатого і дискредитувати Сполучені Штати в очах громадян України «причетністю» до цієї смерті.

Як стверджує В. Івасюк, згідно з цим планом насамперед має бути послідовно здійснена низка «певних дій із політичної та фізичної нейтралізації С. Головатого».

Після «власне вбивства С. Головатого», стверджує В. Івасюк, планується «оприлюднення фактично засвідченої інформації про причетність до злочину визначного політика, який є вищою посадовою особою в Україні та прибув свого часу в Україну на постійне місце проживання зі Сполучених Штатів Америки».

«При цьому особливий наголос буде зроблено на американському його походженні та існуючих досі партнерських стосунках між цим політиком та спецслужбами США».

Як передає агентство УНІАН, В. Івасюк відмовився назвати прізвище політика, про якого йдеться, хоча і повідомив, що йому воно було названо.
XS
SM
MD
LG