Доступність посилання

ТОП новини

Міністерство оборони України заперечує інформацію інформаційних агенств про те, що російський літак ТУ-154, який зазнав сьогодні катастрофи над Чорним морем, був збитий українською ракетою


Міністерство оборони України заперечує інформацію інформаційних агенств про те, що російський пасажирський літак ТУ-154, який зазнав сьогодні катастрофи над Чорним морем, був збитий українською ракетою

Керівник прес-центру військово-морських сил України Микола Савченко повідомив українській редакції радіо Свобода, що навчання українських ВМС проходили в тому районі на 4 години пізніше від катастрофи літака.

Про те, що російський авіалайнер міг бути збитим українською ракетою, повідомляють західні інформаційні агенства з посиланням на джерела в Пентагоні.

За інформацією агенства “Франс-пресс”, представник російських ВМС Ігор Ларічев повідомив, що літак був випадково збитий ракетою.

Літак Ту-154 авакомпанії авіакомпанії “Сибір”, який здійснював рейс із Тель-Авіва до Новосибірська, упав у море на відстані 180-ти кілометрів на південь від міста Сочі.

На його борту перебувало 66 пасажирів, 51 з них були громадянами Ізраїлю, і 12 членів екіпажу.

Представники російської влади повідомили, що причиною катастрофи став вибух.

Про це свідчать і очевидці – члени екпажів двох літаків, які летіли поряд з сибірським Ту-154.

За інформацією кореспондента Радіо Свобода, представники ізраїльської влади повідомили, що літак перед злетом пройшов перевірку і був у цілковитому порядку.

Президент Росії Володимир Путін заявив, що не виключає версії теракту.
XS
SM
MD
LG