Доступність посилання

ТОП новини

Адвокати Бориса ФЕЛЬДМАНА звернуться до Уповноваженого Верховної Ради з прав людини Ніни КАРПАЧОВОЇ


Адвокати Бориса ФЕЛЬДМАНА звернуться до Уповноваженого Верховної Ради з прав людини Ніни КАРПАЧОВОЇ

Адвокати колишнього віце-президента банку "Слов'янський" Бориса ФЕЛЬДМАНА звернуться до Уповноваженого Верховної Ради з прав людини Ніни КАРПАЧОВОЇ з проханням втрутитись у події, що відбуваються довкола Б.ФЕЛЬДМАНА.

Як повідомив журналістам адвокат Андрій ФЕДУР, якщо Н.КАРПАЧОВА «не втрутиться і не вплине на ситуацію», тобто на незаконне, як вважають адвокати, утримання Б.ФЕЛЬДМАНА під вартою, адвокати звернуться до міжнародних судових інстанцій.

«Якщо Н.КАРПАЧОВА не відреагує на те, що стосовно Б.ФЕЛЬДМАНА не виконується судове рішення про звільнення, ми змушені будемо визнати, що в Україні неможливий судовий захист громадян», - зазначив А.ФЕДУР. У такому випадку адвокати захищатимуть Б.ФЕЛЬДМАНА за межами України і процес, за словами А.ФЕДУРА, вестиметься «проти України».

Колишнього віце-президента банку "Слов'янський" Бориса ФЕЛЬДМАН звинувачують у несплаті податків та зловживанні службовим становищем. Заарештували Б.ФЕЛЬДМАНА у березні 2000 року.

27 вересня Печерський районний суд м. Києва визнав утримання Б.ФЕЛЬДМАНА під вартою з 31 серпня цього року незаконним і постановив негайно його звільнити.

Цього ж дня заступник генерального прокурора Сергій КУДРЯВЦЕВ скасував це рішення суду
XS
SM
MD
LG