Доступність посилання

ТОП новини

Зростає напруження між двома ядерними державами – Індією та Пакистаном. Прем’єр-міністр Індії Атал Бігарі Ваджпаї попередив сьогодні, що Індія готова застосувати для оборони всю свою військову міць


Зростає напруження в узаєминах між двома ядерними державами – Індією та Пакистаном. Прем’єр-міністр Індії Атал Бігарі Ваджпаї попередив сьогодні, що Індія готова застосувати для оборони всю свою військову міць

Міністр оборони Індії Джордж Фернандес повідомив, що дислокацію індійських військ у Кашмірі на межі з Пакистаном повністю завершено, але висловив сподівання, що воєнного конфлікту все-таки вдасться уникнути.

У відповідь президент Пакистану Первез Мушарраф заявив, що його країна прагне миру, але готова дати гідну відсіч будь-якій агресії.

Сьогодні в індійській частині Кашміру біля будинку парламенту штату Джамму і Кашмір вибухнули дві гранати. Вбито поліцейського, поранено щонайменше 24 особи. Індійська влада вважає, що до нападу причетні ісламські екстремісти, які базуються у Пакистані.

Наприкінці тижня до Делі з мирною місією має прибути прем’єр-міністр Великобританії Тоні Блер. У понеділок він має відвідати Ісламабад.
XS
SM
MD
LG