Доступність посилання

ТОП новини

В українському парламенті лідери фракцій не домовилися сьогодні про направлення до Конституційного Суду законопроектів з політичної реформи. Про це вони заявили в інтерв''ю журналістам після чергової наради, що відбулася у кабінеті голови Верховної Ради Володимира Литвина


-- no author -- За повідомленням Українських новин, лідери фракцій від більшості заявили, що вони готові голосувати за постанову, яка направляє до Конституційного Суду одночасно два законопроекти з політичної реформи.

За повідомленням Українських новин, лідери фракцій від більшості заявили, що вони готові голосувати за постанову, яка направляє до Конституційного Суду одночасно два законопроекти з політичної реформи.

Опозиційні фракції зі свого боку наполягають на встановленні процедури направлення законопроектів у Конституційний Суд, а лише потім на ухваленні постанови, що вимагає від спікера Вододимира Литвина направляти згадані законопроекти до Конституційного Суду без зазначення їхніх назв.

Детутати від блоків «Наша Україна» і Юлії Тимошенко через неузгодженість цього питання блокували сьогодні роботу парламенту.
XS
SM
MD
LG