Доступність посилання

ТОП новини

Алуштинське міське управління кримської міліції порушило кримінальну справу за фактами тиску і підпалу майна депутатів міської ради Алушти. Про це повідомив журналістам начальник Головного управління МВС України в Криму Микола Паламарчук


-- no author -- Генерал Паламарчук повідомив, що міліція проводить розслідування фактів кількох підпалів житла, кафе та іншого майна, що належить депутатам Алуштинської міськради, опозиційним меру Алушти Олексію Нечаєву.

Генерал Паламарчук повідомив, що міліція проводить розслідування фактів кількох підпалів житла, кафе та іншого майна, що належить депутатам Алуштинської міськради, опозиційним меру Алушти Олексію Нечаєву.

Один із депутатів – Михайло Красенков – заявив минулої п’ятниці, що розглядає ці підпали не тільки як політичний тиск, але й як терористичні дії стосовно представників місцевого самоврядування. Опозиційні алуштинські депутати заявили, що не вимагають відставки мера, а лише наполягають на тому, щоб продаж і здача в оренду земельних ділянок в одному з найпопулярніших в Криму курортів – місті Алушті – відбувалися згідно з чинним законодавством.
XS
SM
MD
LG