Доступність посилання

ТОП новини

Державне акціонерне товариство “Чорноморнафтогаз” розпочало будівництво 28-кілометрового підводного газопроводу, який проляже по дну Азовського моря. Про це сьогодні повідомила прес-служба цієї компанії


-- no author -- Унікальний газопровід з’єднає між собою і з берегом нові родовища природного газу – Північно-Булганакське і Північно-Керченське. Як повідомили в прес-службі компанії, “Чорноморнафтогаз” вирішив форсувати державну програму освоєння розташованих на шельфі Азовського моря газових родовищ, випередивши графік на рік.

Унікальний газопровід з’єднає між собою і з берегом нові родовища природного газу – Північно-Булганакське і Північно-Керченське. Як повідомили в прес-службі компанії, “Чорноморнафтогаз” вирішив форсувати державну програму освоєння розташованих на шельфі Азовського моря газових родовищ, випередивши графік на рік.

Введення в експлуатацію Північно-Булганакського і Північно-Керченського, разом з інтенсифікацією видобутку палива на вже діючому Східно-Казантипському родовищі дозволить до 2005 року збільшити видобуток природного газу на 650 мільйонів кубометрів на рік, таким чином повністю забезпечивши Крим власним газом.
XS
SM
MD
LG